Clairvoyance

Jeg tilbyder telefonisk clairvoyance. Du sender mig en sms på 42252727 og evt skriver, hvad sagen drejer sig om, eller blot spørger om jeg har tid til en session. Herefter finder vi måske en tid umiddelbart efter eller aftaler senere.

Jeg har to små børn er derfor ikke altid lige tilgængelig, og sommetider har jeg heller ikke overskud til det, da det kræver meget energi, men oftest vil vi kunne snakke med kort varsel.afdødekontakt

Pris

  • 15 minutter 300 kr.
  • 30 minutter 600 kr.
  • 45 minutter 900 kr.
  • 60 minutter 1200 kr.

Retningslinjer for clairvoyance:

  • I det fleste tilfælde stiller jeg ikke ind på 3. person. Små børn kan dog være en undtagelse. Ofte vil man dog i et andet omfang indirekte komme ind på andre mennesker, men ud fra ens eget perspektiv.
  • Jeg svarer ikke på, hvor ens nøgler ligger. Ikke fordi der er noget galt i dette spørgsmål, men det er ikke noget, der falder mig let.
  • Jeg svarer ikke på, hvornår nogen dør.

OBS: Hvis du ønsker svar på noget bestemt, er det vigtigt, du gør dig helt klart, hvad du ønsker svar på, da jeg kun svarer på 1-2 (max 3) spørgsmål pr. session. For bare at få svar på ét spørgsmål kan sommetider give et avanceret svar og tage op til en halv time for bare et spørgsmål, da tingene tit forgrener sig. Plus at jeg er ekstremt grundig, og bruger lang tid på at sikre, jeg giver beskeden videre, så rent, som muligt.
Vær dog obs på, at man aldrig kan TVINGE et bestemt svar eller en bestemt afdød frem. Nogle gang er vi ikke klar til at få bestemte svar. Nogengange bliver svaret et andet, end man havde ventet. Jeg oplever dog, at man som modtager altid får det svar, man lige præcis har brug for. et hænder, man først kan se det efter noget tid. Men det plejer altid at give perfekt mening før eller siden. Sådan oplever jeg det altid selv.

Vil du læse mere om hvad forskere siger om livet efter døden og klarsynede clairvoyante evner, så læs enten min artikel, med en masse links og beskrivelser af forskere og deres forsking, samt nærdødsoplevelser. HER

Eller se den amerikanske side nderf.org, hvor forsker Jeffrey Long har samlet over 4.000 nærdødsoplevelser.

Share