Testimonials

… Nogle af dem, jeg har hjulpet via mit klarsyn, eller med afdødekontakt har været så elskværdige at skrive et par ord om deres oplevelse. Det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg har kendt Lizandra siden vi var små. Hun har altid været noget helt særligt. En rolig og meget smuk kvinde. Vi har fulgt hinanden igennem årerne. Jeg kendte ikke til hendes unikke evner før sidste år (2015), da jeg meget pludselig mistede min mor. Det kom som et chok for os alle. Samme aften som hun døde, kontaktede Lizandra mig ganske stille. Hun ved godt jeg tror på mere end man bare kan se. Hun fortalte mig en masse, som min mor havde bedt hende om. Det var både hårdt, men også utroligt bevægende. Det gav mig en indre ro i sindet, da jeg fik af vide hvordan hun døde og hvordan hun havde det, da hun forlod kroppen. Jeg er slet ikke i tvivl om det var beskeder fra min mor, det var meget tydeligt. Den besked gjorde at jeg fik en indre ro og kunne bevare fatningen og tro på hun stadig er der. Jeg har af flere omgange benyttet Lizandra og vil blive ved med det fremover. Den evne hun har, kan kun en ren sjæl have. Lizandra er yndig, unik, rolig, dygtig og ekstrem kærlig. Hun får de varmeste anbefalinger fra mig

– Marianne Kristensen

Jeg har aldrig følt mig så set. Du rammer rigtigt med alt du nævner.

– M. L.

Lizandra har hjulpet og hjælper stadig mig rigtig meget i forhold til klarsyn. Jeg bøvler selv med mit eget klarsyn, da jeg kun er 18 år gammel, og har svært ved at finde rod i det, men heldigvis hjælper Lizandra mig rigtig meget med at kontrollere det, og bevare roen i svære tider. Udover at hjælpe mig med at styre mit eget klarsyn, bruger hun sin egen gave til at hjælpe mig med mange ting. Hun har hjulpet mig ud af en stor depression. Fortalte mig, præcis hvornår jeg kom ud af en langvarig sygdom, og hun har generelt hjulpet mig med at klare min svære hverdag. Hun hjælper mig med at fjerne negative tankemønstre, hjælpe med drengeproblemer, lavt selvværd og jeg kunne blive ved. Hun har hjulpet mig på et utrolig højt plan. Jeg tror ikke, jeg ville sidde her i dag, hvis det ikke var for min vejleder Lizandra.

Anonym, 18 (Hjælp via klarsyn og afdødekontakt)

Share