Clairvoyant rådgivning online

Jeg tilbyder online clairvoyance via video-opkald, som kan foregå enten via Zoom eller Hangout (hvor du anmodes via din mail-adresse) eller via Messenger (den der også er en del af Facebook)

Det kan også være ved fysisk fremmøde her på Østfyn. Du får nærmere info og adressevejledning på mail.

Book ved at sende en mail hertil lizandrapultz@hotmail.com
afdødekontakt

Pris 2023

  • 15 minutters clairvoyant rådgivning – 300 kr.
   (til ét kort og præcist spørgsmål)
  • 30 min. clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 600 kr.
  • 45 minutters clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 900 kr.
  • 60 minutters clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 1200 kr.

  Jeg tilbyder ikke sessioner længere end 60 minutter, da det for mig er meget krævende at bruge klarsyn, så lang tid ad gangen. 30 minutter plejer at være rigeligt – ikke mindst, hvis du forinden har gjort din intention klar, så vi ikke først skal pejle os ind på den.

I korte træk kan dit tema være de fleste ting. Kærlighed, relationer, uløste traumer, tidligere liv – hvad du har brug for at komme lykkeligt og styrket videre til næste konstruktive skridt i dit liv. Om det handler om afklaring, øget forståelse, valg af retning inden for mange af livets aspekter.

Da emnerne er brede er det derfor nemmere at skrive de relativt få ting, jeg ikke beskæftiger mig med:

Jeg er ikke en der finder bortblevne genstande. Ej heller specifikke datoer. Jeg vil ikke fortælle sansninger om dødsfald eller tidspunkter for dødsfald. Jeg er heller ikke interesseret i krimistof og forbrydelser, da det meget hurtigt bliver for svært for mig at håndtere – især efterfølgende. Jeg kan vejlede i forhold til karriere, men min styrke er især de indre følelsesmæssige aspekter af den daglige lykke og glæde.
Jeg forventer soberhed og god kommunikation.
Jeg stiller ikke direkte ind på 3. person, bortset fra dine egne mindre børn.
Personer med alvorlig psykisk sygdom, eller med afhængighed af alkohol eller stoffer kan jeg desværre ikke tage imod.

For at få Guld og Grønne Skove. Det tror jeg nemlig på er noget du kan få i virkeligheden, så tilmeld dig min mailingliste ved at klikke HER

Inden du booker clairvoyant rådgivning, kan det give mening at læse nedenstående grundigt igennem. Det er ikke et must, men er en anbefaling

For mig gælder det, at jeg har punkter, hvor jeg er særligt stærk til at se, mærke og høre. Du kan stille mig mange forskelligartede spørgsmål. Nederst på denne side, skriver jeg nogle få emner, hvorom jeg frabeder mig spørgsmål.
Men først nævner jeg herunder nogle af jeg især er stærk i og ofte får spørgsmål i. Relationer bredt forstået. Her er eksempler:

Parforhold

 • Hvad forhindrer for kærligheden og for at møde din partner
 • Hvad skaber afstand imellem dig og din partner
 • Rådgivning ift at du og din partner får mere glæde i jeres forhold
 • Hjælp til at vide, hvordan I kan redde jeres forhold gennem svære tider

Børn og forældreskab

 • Mærke dine børns traumer og behov og høre, hvad dine børn beder om, uden de måske kan sætte ord på det.
 • Hvad skaber afstand imellem dig og dine børn
 • Hvad skaber afstand imellem dig og dit forældreskab, og hvorfor kan jeg ikke mærke nærheden til mit barn.

Mærke dig selv, dit indre vejledning, finde lykke, glæde og mening i hverdagen og livet

 • Forhindringer i at bruge dit klarsyn eller i at mærke dig selv
 • Forhindringer i at kunne følge din egen indre vejledning/intuition
 • Forhindringer i at mærke lykke og frihed i dit liv og i din hverdag
 • Kontakt til dit højere selv og dit formål

Afdødekontakt

 • Afdødekontakt er noget jeg gør, men det er ømtåleligt emne, derfor er det vigtigt at du læser afsnittet om afdødekontakt, inden du booker.

Clairvoyant rådgivning hos mig er et samspil og en tillidssag mellem klient og den clairvoyante

Clairvoyant rådgivning hos mig er ikke en begivenhed, hvor du læner dig tilbage med armene over kors og afventer showet. Rådgivningen – hvad enten du ønsker clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt er et samspil, hvor du er en aktiv medspiller i sessionen.

Eksempel:
Det vil rent praktisk sige, at jeg får nogle ting, som jeg videregiver til dig. Nogen gange er de informationer jeg får meget direkte – som at, hvis jeg får ind, at dit hus grænser op til en giftgrund, så kan det ofte være, at dit hus rent faktisk grænser op til en giftgrund.
Men det kan også være du selv har en bedre tolkning, hvis du fx ved at “nej, men min morfar blev syg, fordi hans barndomshjem grænsede op til en giftgrund” eller “ja, jeg har et stort issue med gift og kemi, og jeg føler det trænger ind på mine enemærker, uden at det helt konkret er op til min bolig”.

Ovenstående type feedback er bestemt ikke nødvendig for mig, for at kunne læse dig, og jeg har tit gjort det uden. Det er mere et spørgsmål om, at min erfaring siger mig, at du når at få flere svar igennem, hvis du er vaks til at respondere.
For hvis den pointe dine hjælpere prøver at få igennem til dig via mig, ikke bliver forstået af dig, så bliver de altså ved at fortælle mig det samme igen, indtil du forstår informationen, og vi kan derfor bruge lang tid på at tale om, hvordan en giftgrund figurerer i dit liv, selvom vi egentlig også skulle nå frem til, hvordan bliver fri for dine gener.

Og så er det for mig en ganske energikrævende proces at kanalisere. Det er en stor energiudladning for mig. Af og til kan jeg efter en session være så udmattet, at jeg er svimmel, ryster, ikke kan tale rent og vakler på mine ben et lille stykke tid efter sessionen. Jeg kan ufrivilligt begynde at få svar ind om dig allerede fra det øjeblik, du booker din tid eller fra det tidspunkt du kontakter mig. Heldigvis er det kun så slemt ind imellem.
Men summasummarum, så vil jeg egentlig helst bruge mit klarsyn på at kanalisere så klare svar som muligt, frem for at jeg vil skulle bruge mange kræfter på at kanalisere detaljer.
Og igen, fordi detaljerne viger ikke fra mit indre blik, før de er forstået af dig som klient.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du hverken skal eller behøver at sige alt muligt. Slet ikke. Men hvis du giver mig lidt feedback undervejs – heads up på, om du er med og kan følge og kende de ting, jeg får igennem, så kommer vi bare hurtigere videre i teksten og når mest på vores session.

For at få Guld og Grønne Skove. Det tror jeg nemlig på er noget du kan få i virkeligheden, så tilmeld dig min mailingliste ved at klikke HER

Læs eventuelt mit blogindlæg, om hvorfor jeg absolut ikke vil bruge energi på at overbevise om mine evner, eller på at nogen prøver at teste mig, og hvorfor jeg hellere vil fokusere på folk, der er klar til at modtage hjælp og er ovre fasen med at granske, om de tror på clairvoyance eller ej.

For at forklare hvorfor din session hos mig er et samspil må jeg hellere fortælle dig lidt mere om mine evner og om mange af sessioner, jeg har haft:

Jeg er jo for det første ikke en maskine. Jeg er et dybt sensitivt menneske, som opfatter klarsyn ud fra min begrebsverden. Du skal huske at de fleste tilfælde kender jeg intet til dig. Og selv hvis jeg skulle kende folk, som jeg giver clairvoyant rådgivning, så har folk jo alverdens hemmeligheder, som jeg umuligt kan kende til.

Samtidig er jeg en del af pakken med at være så sensitiv som jeg er, at jeg også bare er vildt følsom, og jeg har det svært med dominerende mennesker. Og det betyder bare meget for mig, at få feedback for at sikre mig, jeg er på rette vej.
Det plejer jeg nu altid at være, men jeg har endnu ikke fået helt has på den sårbarhed i mig, der gør, at jeg kan blive usikker, hvis der sidder en og vil lege pokerfjæs og se, hvad giraffen kan. Slet ikke fordi jeg tvivler på mine evner, men skyggen af dominans hyler mig ud af den. Jeg bliver mundlam og min hjerne lukker ned, og clairvoyance er ufattelig nøgent – både for klient og for mig.
Jeg synes, det er en uværdig måde, at blive behandlet på, hvis man som clairvoyant skal testes. Det er nu yderst sjældent, jeg har mødt en klient med bare skyggen af den adfærd, men frygten sidder i mig, for at møde en sådan på grund af tidligere oplevelser, der åbenbart stadig sidder og guider mig til, hvornår jeg skal holde afstand.

Når jeg skal kanalisere clairvoyant er jeg ikke en krystalkugle med 380 graders syn. Jeg modtager og får vist fragmenter – billeder, ord, film med hændelser, følelser, mennesker, lokationer, symboler.
Ingen af de ting jeg modtager er forkerte eller ukorrekte. (det troede jeg engang – at noget af det var forkert) Men nogengange skal de ting jeg modtager forstås fuldstændig bogstaveligt 1-1 direkte, som de bliver sagt. Men mange gange bliver der også brugt fragmenter, som har til formål at symbolisere noget, eller hvor jeg kan brug for hjælp til at tolke det jeg ser, og sommetider går der bare lidt tid før de ting jeg modtager giver mening.

Og så skal du huske, at mange gange så prøver vores hjælpere at komme igennem ved at bruge symboler, som både du og jeg er i stand til at forstå. Derfor kan der komme symboler, som bliver anvendt, fordi de ved, at jeg vil fange pointen, hvis de viser dette symbol, og de ved, at klienten vil kunne genkende dette.

Symbolerne kommer i en meningsfuld rækkefølge. Det er også tit fordi, der sker nogen erkendelser i den dvælen der opstår, hvis man grubler over et symbol. Det handler i virkeligheden om hukommelsesnøgler. Hvilke nøgler lukker hvilke døre op. Nogle gange mærker du dørene åbne med det samme og andre gange kan du mærke det senere.

Hvordan du får mest ud af din session

Udover at være klar over det ovenstående om at sessionen får mest output, når den er et samspil, så kan du gøre en masse før sessionen.

Det er i den grad forberedelsen inden din session, der er med til at sørge for du får mest muligt ud af din session.
Så meget afklaring som muligt inden din session går igang, gør at du får mest ud af din tid. Når du er mere klar, bliver det du får tilbage også mere klart.
Og MELD UD til mig inden vores aftale, hvad du ønsker, jeg mediterer nemlig og indstiller mig på det du ønsker, inden vores aftale begynder.

Det bedste du kan gøre er faktisk er være klar over, hvad du gerne vil have ud af din session. Du behøver ikke have et meget snævert facit, da et clairvoyant sjældent er et snævert facit (selvom det kan være det) Og nogen gange kan de svar man får være anderledes end man havde forestillet sig, og man kan ikke altid få specifikke svar, da det ikke altid er det man har brug for.

Men for at få det så tæt på det, der er dit mål med sessionen anbefaler jeg dig, at du at du formulerer en sætning, der beskriver: Hvad du ønsker at få ud af at få clairvoyant rådgivning. Din intention. Hvad ønsker du at stå med bagefter.

Såfremt du ønsker svar på noget helt bestemt, er det vigtigt, du gør dig helt klart, hvad du ønsker svar på, da jeg kun svarer på 1-2 (max 3) spørgsmål pr. session. For bare at få svar på ét spørgsmål kan sommetider give et avanceret svar og tage op til en halv time for bare et spørgsmål, da tingene tit forgrener sig. Plus at jeg er ekstremt grundig, og bruger lang tid på at sikre, jeg giver beskeden videre, så rent, som muligt.
Vær dog obs på, at man aldrig kan TVINGE et bestemt svar eller en bestemt afdød frem. Nogle gang er vi ikke klar til at få bestemte svar. Nogengange bliver svaret et andet, end man havde ventet. Jeg oplever dog, at man som modtager altid får det svar, man lige præcis har brug for. et hænder, man først kan se det efter noget tid. Men det plejer altid at give perfekt mening før eller siden. Sådan oplever jeg det altid selv.

For at få Guld og Grønne Skove. Det tror jeg nemlig på er noget du kan få i virkeligheden, så tilmeld dig min mailingliste ved at klikke HER

Særligt omkring afdødekontakt

Afdødekontakt er et ømtåleligt område både for klient og for mig  som budbringer, fordi du som pårørende til en afdød tit er meget følelsesmæssigt på stikkerne, fordi man har så meget på spil. Dette gør det sværere for mig, fordi der kan så mange ting. Ønsker du afdødekontakt må du være åben om, hvem du ønsker kontakt med, og du må åben for at tolke at de symboler, som den afdøde viser mig for at få mig til at forstå og videreformidle deres budskab.

Når jeg nogen gange får meget præcise detaljer ind, så oplever jeg at modtagere kan afvise et faktum, fordi de måske tænker “det er jo nok meget normalt”… Fx havde jeg en, hvor jeg havde kontakt med afdød, som blev ved at give mig et symbol i form af en mand, der tilhørte en meget specifik kriminel gruppering. Jeg nævnte denne kriminelle gruppering for klienten. Klienten sagde, klienten ikke kunne genkende noget af det jeg sagde. Et godt stykke inde i samtalen fortæller, klienten så godt nok, at afdøde kortvarigt havde tilhørt den kriminelle gruppering, jeg fik symbol for.
Jeg blev naturligvis derfor klar over, at jeg havde fået det rigtige input. Men nogengange kan det virke som om folk tror kendetegnene i deres eget liv eller i deres afdødes er meget almindelige. Men altså hvad er oddsene lige for at jeg kanaliserer en, der har tilhørt en specifik kriminel gruppering.

Også med afdøde har jeg oplevet flere gange at beskrive nogle ret præcist, og endda fundet billeder af nogen mennesker, som ligner dem lidt og vist klienten. Klienten siger så, at det er ikke en de kender og det lyder ikke bekendt. Men når jeg så senere ser et billede af afdøde, kan jeg blive chokeret over ligheden med den person, jeg beskrev. Jeg tror man især som pårørende til en afdød kan have rigtig mange svære følelser og blokeringer, der gør man har svært ved at åbne op, når man kanaliserer afdøde.

Hvis jeg kanaliserer en forælder for nogen, hænder det at den afdøde forælder har udseendesmæssige fællestræk med sine børn, og så kan man måske tænke, at jeg jo kan regne ud, den afdøde ligner klienter på nogle bestemte steder. Men her glemmer man jo, at det er jo også tit at forældre ikke ligner deres børn, eller at man ligner den ene forældre og ikke den anden.

Bare fordi man har en lyshåret klient, er det jo ligeså sandsynligt at vedkommendes forælder er rødhåret, som mørkhåret. Tyk, som tynd. Høj som lav, som mellem.

Derfor kan det være ekstra svært at kanalisere afdødekontakt på grund af folks følelsesmæssige tilstand – både på grund af det kan være svært at turde tro på den man søger kontakt med kommer igennem, men også fordi man kan have komplekse følelser knyttet til selve den afdøde person.

For at få Guld og Grønne Skove. Det tror jeg nemlig på er noget du kan få i virkeligheden, så tilmeld dig min mailingliste ved at klikke HER

Ting, der IKKE indgår i min clairvoyante rådgivning

Jeg er åben for mange spørgsmål. MEN der er emner som jeg generelt holder mig helt fra – ikke fordi jeg på nogen måde ser negativt på at ønske svar på disse ting, men alene fordi det simpelthen er emner, som af forskellige årsager ikke huer mig. Søger du hjælp til nogle af nedenstående emner er jeg IKKE den clairvoyant, du skal opsøge:

 • Jeg stiller ikke ind på 3. person. Ens egne små børn er dog en undtagelse. Ofte vil man dog i et andet omfang indirekte komme ind på andre mennesker, men ud fra ens eget perspektiv.
 • Hvordan får jeg økonomisk fremgang (jeg er ikke selv så fokuseret på økonomi og det smitter nok af på min evne til at se skarpt på det område)
 • Hvornår og hvordan vinder jeg i Lotto (samme svar som før, og jeg synes det er uetisk)
 • Hvor har jeg lagt mine nøgler – jeg har en særlig evne til at finde mine egne bortblevne ting via de underligste måder – men jeg har en usædvanligt dårlig stedsans – det er sådan at jeg ofte går den forkerte vej, når jeg er gået ud af en butik. Det er slemt, så derfor vil jeg ikke begynde at skulle anvise andre vej.
 • Kriminal-stof – jeg har flere gange lidt ufrivilligt fået klarsyn omkring kriminal-stof, som jeg senere fandt ud af var rigtigt, men jeg kan ikke håndtere den svære energi kriminalstof ofte omgives af. Det trækker mig simpelthen ned i op til dagevis, så det vil jeg lade andre om, hvor dette passer til deres person.
 • Præcise datoer – jeg får ofte præcise datoer, men jeg oplever også at datoer kan være fx et år senere, og der kan flere faktorer, der gør at en dato ikke oplyses præcist, derfor er jeg rigtig varsom med netop at datoer.
 • Om nogen dør – jeg har flere gange fået forsyn om nogens død, og hvor disse så viser sig at være rigtige. Men jeg vil ikke tage ansvar for at give sådan nogle beskeder. Det kan også frarøve mennesker vigtige og dejlige oplevelser, at man ikke bare er i nuet i henhold til disse spørgsmål. Og så skal vi i øvrigt huske at nogens død er ikke en grusom hændelse. Det er for den afdøde noget smukt, hvor der venter med lys, fred og harmoni. Vi har en dato, og den er meningsfuld.

Gav noget af det jeg skrev mening for dig, og ønsker du en tid, så BOOK EN TID

 • 15 minutters clairvoyant rådgivning – 300 kr.
  (til ét kort og præcist spørgsmål)
 • BOOK 30 min. clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 600 kr.
 • 45 minutters clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 900 kr.
 • 60 minutters clairvoyant rådgivning eller afdødekontakt 1200 kr.

Jeg tilbyder ikke længere sessioner end 60 minutter, da det er meget krævende at bruge klarsyn, så lang tid ad gangen. 30 minutter plejer at være rigeligt – ikke mindst, hvis du forinden har gjort din intention klar, så vi ikke først skal pejle os ind på den.

For at få Guld og Grønne Skove. Det tror jeg nemlig på er noget du kan få i virkeligheden, så tilmeld dig min mailingliste ved at klikke HER

Vil du læse mere om hvad forskere siger om livet efter døden og klarsynede clairvoyante evner, så læs enten min artikel, med en masse links og beskrivelser af forskere og deres forsking, samt nærdødsoplevelser. HER

Share