Min Baggrund

ooke kan du klikke her (hvor du også kan se priser og typer af sessioner)

Jeg vil her beskrive lidt om min personlige og uddannelsesmæssige baggrund og hvorfor jeg udbyder klarsyn.

Jeg har siden jeg var barn set fremtiden før den skete. Det var skræmmende for mig. Også sansede og så jeg energier, der ikke var fysiske.

Først da jeg blev ældre og kom i tættere i kontakt med mennesker, jeg ikke kendte i forvejen opdagede jeg at jeg ofte kunne se menneskers sande følelser og person bag deres panser, og at jeg kunne forstå deres følelser bedre end de selv kunne ofte. Jeg troede først at det var standard for alle mennesker, men opdagede, at det var det ikke. Jeg fortsatte også med at se fremtiden. Men først da jeg var voksen begyndte jeg at måtte erkende og acceptere at jeg meget hyppigt på regelmæssig basis i min dagligdag så fremtiden, og ind imellem fik jeg ekstra store ting at vide. 

Des flere gange, jeg erfarede at det jeg så også rent faktisk skete, des mere kunne jeg ikke længere benægte denne evne. Jeg fik tit råd i følgeskab med mine syn om fremtiden. For at teste min evner og for ikke at godtage mine evner gjorde jeg jævnligt noget andet end jeg blev rådet til, og så skete der altid noget, der ikke var rart, og jeg indså at jeg skulle have gjort det rådet sagde, og jeg opdagede at alt blev harmonisk, når jeg så i stedet fulgte rådet. Dette hændte utallige gange.

Jeg opdagede også at jeg kunne mærke andre menneskers følelser. Især hvis jeg forvekslede dem med mine egne, men så fik at høre at det var min sidemands. Jeg opdagede også at jeg på afstand kunne mærke, hvordan en person fx sad og minituøst bevægede, trods vi var mange kilometer fra hinanden.

Jeg opdagede også at jeg ud fra et billede kunne give en rammende og detaljeret karakteristik af personer, som passede på den beskrivelse, som en person, der kendte dem kunne genkende. (det var meget tidligt og jeg skænkede ikke en tanke om dette var etisk. Jeg var jo bare mig og vidste ikke helt, hvad jeg lavede)

Ligeledes erfarede jeg at jeg så personer for mit indre blik, som jeg ikke kendte, og som så pudsigt nok lignede og havde adfærd og personlighed ligesom afdøde slægtninge til folk jeg var i nærheden af.

Til at starte med kunne jeg afvise alle disse sansninger. Det er kun på grund af utallige gentagelser, hvor jeg igen og igen erfarede at mine sansninger åbenbart stemte overens med virkeligheden. Enten fordi jeg kunne se at fremtiden skete, som jeg så det. Eller fordi samtaler med andre mennesker afslørede dette for mig.

Man kan sige, jeg er autodidakt clairvoyant.

For at booke kan du klikke her (hvor du også kan se priser og typer af sessioner)

På den alternative front har jeg følgende erfaringer:

 • Grundkursus i MetaMedicin fra 2010 (Nu MetaSundhed ved Lars Mygind)
 • Grundkursus i TFT i 2011 ved Lars Mygind.
 • Chakrahealing-kursus 2012 ved Anette Bækkelund
 • Gentagelse af MetaMedicin Grundkursus 2015 ved Martin Hejlesen
 • Har on/off lavet clairvoyante læsninger siden 2010 både privat og professionelt.
 • Har (uden papir) lært og brugt muskeltesten fra kinesiologi siden 2012 af min mand Daniel Adam (min mand blev kinesiolog i 2011). Og dette har siden været et centralt værktøj i vores hverdag.

Udover det har erfaringer fra en anden boldgade

 • Kandidat i journalistik
 • Bachelor i Medievidenskab
 • Multimediedesigneruddannelse
 • Arbejdet som journalist og tekstforfatter på blandt andet Tv’s 2’s Go’morgen Danmark (Nordisk Film Tv) og på Magasinet Sund&Hed og på Din Tekstforfatter, ligesom jeg har haft grafisk virksomhed, hvor jeg laver grafisk design, hjemmesider og video.
 • Pt har min mand og jeg en produktionsvirksomhed, der producerer film fra start til færdigt produkt.
 • Udover det har jeg blogget i mange år.
 • Min mand og jeg har en lille ny Podcast om hjemmeskoling.
 • Siden teenageårene har jeg on off optrådt som sangerinde i forskellige sammenhænge. De senere år med min mand, Daniel, der spiller guitar, klaver, bas på et godt niveau, ligesom han også holder af at spille cello, tværfløjte og klarinet.

For at booke kan du klikke her (hvor du også kan se priser og typer af sessioner)

Share