Hvad klarsynet gør for mig selv

øje

Klarsyn og clairvoyance er for mange svært at forstå eller forholde sig til – selv for dem, der selv har evnerne. For at bringe det lidt ned på jorden og gøre det mere håndgribeligt, vil jeg her prøve at forklare MINE EVNER, og hvilke gaver de bidrager med i mit liv.

Mange tror at spiritualitet og det at lytte til den er noget værre hokus pokus, hvor du skal balsameres i røgelse, eller som kræver du mediterer hver dag. I bund og grund er det at være klarsynet for mig helt utrolig jordnært, ganske naturlig… Ja, nærmest en naturvidenskabelig, integreret del af livet. Jeg finder det mest naturligt, at vi mennesker ikke blot begrænser os til udelukkende at være en biologisk organisme, men også er kvantefysiske væsner – i denne sammenhæng ment, som at vi også er energi. At alt er energi sagde både Einstein (1879-1955) Også vore dages Bruce Lipton (f. 1944) hævder dette. At alt omkring os er energi. Eller som en gammel ayurvedisk tale sagde, så er vi mennesker, hvis man skal ind til benet ikke andet end en lyd – en frekvens målt i gHz. Eller som geniet, Nikola Tesla, der blandt meget andet opfandt vekselstrømmen, røntgenbilleder og radiosenderen sagde:

My brain is only a receiver. In the universe there is a core from which we obtain knowledge, strength, inspiration.I have not penetrated into the secrets of this core, but I know that it exists.

– Nikola Tesla

Den energi, hvor du er i stand til at mærke og se alle frekvenser og input omkring dig er fuldt ud tilgængelig for alle mennesker, og alle kan komme i kontakt med den, for den er en del af alt og alle. Nogle mennesker er bare i højere grad bevidste, og naturligt i kontakt med den energetiske side end andre. Når du er i kontakt med den side, er det lettere for dig at blive ledt. Jeg er en af dem, der har god kontakt til denne side af livet, og jeg vil derfor gerne via brevkassen hjælpe med at afmystificere mange af de idéer folk har om det spirituelle liv. Ligesom jeg gerne deler ud af mine erfaringer til andre, der står med spørgsmål eller spirituelle oplevelser de, har brug for et råd til.

Evt. se spirituel parterapi eller spirituel vejledning.)

Hvordan mine evner startede

Som mange klarsynede nok oplever det, har evnerne mere eller mindre været tilstede altid. Uden man dog nødvendigvis var klar over dem. Enten fordi man ikke registrerede, at man fx forudså fremtiden relativt detaljeret (hvilket jeg ofte oplever nu, og også oplevede indimellem som barn). Eller også er man ikke klar over det, fordi man ikke har fået en forståelse for sig selv og andre, og derfor tror alle andre ser de samme ting, som en selv.

Læs mere om paranormale evner og liv efter døden i min artikel – liv efter døden – dokumentation og forskning, der i følge forskerne beviser disses fænomeners eksistens.

Som barn var jeg bange for mørke, og så mange forskellige skygger i mørket. Jeg fandt disse skygger, ansigter og skikkelser dybt skræmmende. Jeg fik at vide, der ikke var nogen. Og det troede jeg var tilfældet i mange år. Disse syn aftog omkring 5-års alderen. Gennem barndommen drømte jeg en gang imellem om fremtiden. Jeg var meget plaget af mareridt om, at min far ville dø relativt ung. Jeg følte, han døde som 56-årig, og drømte flere gange, at min mor stod hos, og så ung ud, mens min far var syg. I den periode, stod jeg af og til og vågede over min far, hvis han sov middagslur i sin stol, fordi jeg ville sikre mig at han træk vejret. Min far blev syg gik bort, da han var 58 – cirka 15-20 år efter jeg havde drømmene. Jeg fik også en anden gang input, at en kvinde vi kendte, ville dø ung. Hun så godt ud og meget smuk, på det tidspunkt. Vi talte ikke så meget om døden derhjemme. Min mor sagde, jeg ikke måtte sige sådan. Kvinden døde ung – indenfor 5-10 år, tror jeg. Det skræmte mig.
Jeg havde også meget “flair” for at mærke naturen, dyrene og for at læse andre menneskers følelser og tanker.

Det var dog først i 2009, da jeg var voksen at mine evner begyndte for alvor at træde frem for mig og vende tilbage. Det var også først her jeg begyndte at forstå mine tidligere oplevelser. På det tidspunkt kunne, jeg kun bruge mine evner sammen med min kæreste, Daniel, som også har de evner. Vores evner ikke helt ens, men vi komplementerede hinanden, og vi kunne tilsammen disse ting. Jeg kunne ikke alene. Det kunne han godt. I 2013 styrkedes vores fælles evner voldsomt. De ting, vi fik at vide at klarsynet var klarere og mere utvetydige. Som led i personlige parallelle og delvis fælles kriser, fik vi en storm af vigtige afgørende beskeder. Beskeder som faktisk reddede os fra nærmest at miste vores forstand og dermed og fare for at miste hinanden. Vi fik så meget at vide det år, og ALT gik i opfyldelse, og gjorde Daniel, jeg og vores fantastiske parforhold endnu stærkere.

I vinteren 2014 skete der yderligere noget helt særligt og ret mirakuløst. Daniel og jeg var i Malaysia i starten af året, og af en eller anden årsag var det som om, det at være aldeles afskåret fra alt det hjemlige gjorde, jeg bare lige pludselig fik mine evner. Som en gave. Det kom helt pludseligt!!! Jeg begyndte frit at kunne bruge mit klarsyn og få klare svar. På sådan en måde, at jeg bare kunne mærke svar på alle spørgsmål, jeg måtte have med det samme, jeg stillede spørgsmålene. Under store dele af rejsen var jeg i konstant kontakt med dette vidunderlige klarsyn og følte den største fred med alt. Følte jeg var blevet hævet til noget højere. Alt føltes lykkeligt, og det var som om, jeg så mennesker på en helt ny måde. Jeg har generelt altid meget medfølende på andre, men det var som det fik en tand op – og det holdt fortsat ved, da vi kom hjem.
Da jeg på et tidspunkt på ferien begyndte at tvivle på gaven, som man ofte gør med utrolige ting, så fadede styrken lidt af denne kontakt, men oplevelsen var så dejlig, at jeg gerne ville derhen igen, og det kom jeg også efter nogle måneder. Kun dog engang imellem i så ekstrem styrke. Men siden da har jeg nogenlunde fast kunnet kommunikere på egen hånd. Og efter jeg så blev gravid er jeg faldet tilbage i den der helt fredelige kontakt som var i en periode i Malaysia igen.

Hvilke evner har jeg, og hvordan jeg bruger dem?

Disse utrolige evner har givet mig svar på alverdens spørgsmål, jeg selv har haft, da jeg de første år mest brugte dem på mig selv, og mine allernærmeste. Det er de mest forunderlige små og store ting, jeg kan bruge mine evner på. Fælles er mine oplevelser er, at jeg bliver ledt til at lytte til mine evner. Altid knudrer sig sammen for mig, hvis jeg bevidst eller ubevidst trækker mig fra mine evner. Når jeg derimod plejer det, går alting godt og jeg er fyldt af fred indeni.

Jeg ser afdøde, som et slags ekstra lag på det fysiske. Jeg hører stemmer fjernt. Jeg ser billeder, men mærker også følelser i kroppen. Sommetider mærker jeg afdødes følelser. Nogengange er det meget konkrete beskeder – som i: “JEG SIGER PRÆCIS SÅDAN” eller “DU SKAL GØRE PRÆCIS SÅDAN”, og “VEDKOMMENDE HEDDER PRÆCIS DÉT OG HAR BRUNE ØJNE OG ER CA 1,70 CM”….. Andre gange ser jeg symboler, jeg skal tolke, eller brudstykker fra en personlig hændelse for klienten, og som jeg ikke selv har været med til, så skal klienten sommetider hjælpe mig med at tolke, hvad dette symbol betyder.

Hvad får jeg svar på og fremtidssyn om?

 • Så mit trafikuheld, jeg selv var hovedperson i næsten hele tiden i 2-3 uger før det skete. Så, hvad jeg skulle gøre, når det skete for at undgå skader (og undgik større skader pga. jeg lyttede.)
 • Set sygdom og dødfald næsten på datoen før de skete
 • Set spontan helbredelse næsten på datoen, før det skete
 • Set jobansættelse, før det skete
 • Ved hvad folk vil sige, eller tænker om mig.
 • Ser folks traumer, inderste følelser (hvad der forårsager deres adfærd)
 • Ser folk i bybilledet, 10 minutter før jeg møder dem (folk man ikke venter at møde)
 • Møder afdøde, jeg ikke kender, aldrig har set eller aldrig har set billede af, som jeg kan beskrive, så de pårørende, kan genkende dem
 • Mærke “sidemandens” fysiske smerter i min egen krop
 • Kan kommunikere med dyr på en måde, så de fx ikke behøver opdragelse, men at deres adfærd naturligt forandres blot ved at vise dem nærvær, snakker med dem og nærmest telepatisk sender over i dem, hvad de skal gøre.
 • Kan få svar på faktuelle spørgsmål, jeg spørger om, som jeg senere, kan læse i lærebøger var rigtigt.
 • Har fået øget målbar intelligens. Fra højt begavet til mensa-niveau mensa.dk
 • Kan styre og forandre energien i et rum eller menneskers psykiske stemning uden at sige noget.
 • I detaljer se hændelsesforløb og mennesker, der skete mange år før jeg blev født, og som jeg intet kender til på forhånd.
 • Vide hvad jeg skal gøre for at glatte min hud og holde mig ung. Kan finde årsagen, hvis linjer/rynker opstår, og tilnærmelsesvis fjerne dem igen. Har gjort det ofte.
 • Opholde mig i Malaysia uden at bruge solcreme og uden at blive forbrændt (efter vi begyndte at spørge om råd efter de første 10 dage i Malaysia)
 • Følelse af mening og sammenhængskraft i livet og fred med det der sker omkring mig.
 • Forudset egen graviditet og tidspunkt

Alle mennesker har i grunden, de samme evner, som dem, jeg nævner herover. Det er bare meget forskelligt, hvor meget de optræder hos folk, og også hvor meget, man er i stand til at lytte til dem.

Jeg har i maange år kun indviet meget få i mine evner, og jeg har kun søgt minimal hjælp hos andre på jorden. Derfor har det også været en ensom, men meget lærerig vej. Eller egentlig mener, jeg faktisk slet ikke, det har været en ensom vej, for jeg har kunne tale med mange på den anden side. Ligesom nogle få af mine nærmeste har været en stor del af min vej. Men andre ville udefra kunne kalde det ensomt, da jeg ikke har involveret særlig mange i det, hverken terapeuter eller bekendte.

Dette gør dog også, at jeg har et stærkt fundament og har prøvet rigtig meget på egen krop, og derfor i stand til at svare på rigtig mange ting udfra min egen erfaring.

Fordomme om spiritualitet

Der er et hav af fordomme om spirituelle emner. Især fordi det spirituelle ikke kan måles og vejes – endnu. Jeg tror dog på, det blot er vores manglende teknologiske formåen, der gør det endnu ikke kan registreres. Og jeg tror, det en dag bliver ligeså anerkendt at deres findes energier, vi ikke kan se, og liv efter døden, som det idag er anerkendt at månen styrer tidevandet på jorden.
En fordom, jeg vil nævne i beskrivelsen af mine egne evner er, at nogen tror, man kun kommer i kontakt med klarsynet, fordi man selv manisk jagter det og opsøger det. For mit vedkommende, har jeg ikke haft noget valg. De fleste af disse ting omkring mine evner har selv trængt sig på, og været en gave det har været umuligt og heller ikke ønskeligt at overhøre. Prøvede jeg at overhøre det, har det kun ledt til ubehag. Jeg ved derfor at mine spirituelle evner er en vigtig og uundværlig del af mit liv.

NikolaTesla

Toggle panel: Yoast SEO

Focus keyphraseHelp on choosing the perfect focus keyphrase(Opens in a new browser tab)

Get related keyphrases(Opens in a new browser window)

Google preview

Preview as:Mobile resultDesktop result

Url preview:

eventyrsliv.dk › hvad-klarsynet-gor-for-mig-selv

SEO title preview:

Hvad klarsynet gør for mig selv – Lyt til lykke-radaren og lev et EVENTYRSLIV

Meta description preview:

Jan 13, 2016 - Please provide a meta description by editing the snippet below. If you don’t, Google will try to find a relevant part of your post to show in the search results.

SEO titleInsert variable

Title Page Separator Site title

Slug

Meta descriptionInsert variable

SEO analysisEnter a focus keyphrase to calculate the SEO score

Premium SEO analysis

Add related keyphrase

Track SEO performance

Cornerstone content

Advanced

Insights

 • Page
 • Block

Summary

VisibilityPublic

PublishJanuary 13, 2016 5:59 pm UTC+0

TemplateDefault template

URLeventyrsliv.dk/hvad-klarsynet-gor-for-mig-selv/AUTHORLizandra PultzMove to trash

ExactMetrics

Yoast SEO

 Readability analysis: Needs improvement

 SEO analysis:Improve your post with Yoast SEO

12 Revisions

Featured image

Set featured image

Discussion

Page Attributes

Toggle panel: AddToAny

 Show sharing buttons.Open publish panel

 • Page

Share